KOMUNIA
Poniżej nasze propozycje, wszystko ustalamy indywidualnie.
OBIAD
Rosół z makaronem,
Ziemniaczki + trzy surówki, mięso białe, udko pieczone, udko faszerowane z pieczarkami,
schab po królewsku, schab po hawajsku, de volaille, wołowina w śliwkach z mandarynkami.
DRUGIE DANIE
polędwiczki drobiowe
szaszłyczki
młoda kapusta zasmażana na masełku
TRZECIE DANIE
Barszczyk czerwony i paszteciki
PRZYSTAWKI
Wędlina
Kaczka faszerowana po tyrolsku, galantyna z kurczaka, rolada z brzuszka, pasztet, karczek pieczony.
Śledzik
roladka faszerowana po japońsku, a’la łosoś.
Sałatki
owocowa Floryda, z kurczaka wędzonego
W galareciE
schab z morelą , pstrąg z cytrynką
Dodatki
Owoce, ciasta domowe, marynaty, chleb, tort.
Powyższe zestawy można dowolnie zmieniać , zapraszamy do menu oraz kontaktu telefonicznego.