KOMUNIA

 

Poniżej nasze propozycje, wszystko ustalamy indywidualnie.

OBIAD

Rosół z makaronem,

Ziemniaczki + trzy surówki, mięso białe, udko pieczone, udko faszerowane z pieczarkami, 
schab po królewsku, schab po hawajsku, de volaille, wołowina w śliwkach z mandarynkami.

DRUGIE DANIE

polędwiczki drobiowe 

szaszłyczki

młoda kapusta zasmażana na masełku

TRZECIE DANIE

Barszczyk czerwony i paszteciki

PRZYSTAWKI

Wędlina 

Kaczka faszerowana po tyrolsku, galantyna z kurczaka, rolada z brzuszka, pasztet, karczek pieczony.

Śledzik

roladka faszerowana  po japońsku,  a’la łosoś.

Sałatki

owocowa Floryda,  z kurczaka wędzonego 

W galareciE

schab z morelą , pstrąg z cytrynką

Dodatki

Owoce, ciasta domowe, marynaty, chleb, tort.

Powyższe zestawy można dowolnie zmieniać , zapraszamy do menu oraz kontaktu telefonicznego.